Kategori arkiv: Jentex orgasmex

Naken jenter store indre kjønnslepper

naken jenter store indre kjønnslepper

at du skriver til oss! De kommentarer jeg har fått, er av positiv type, og noen kan virkelig ikke få nok av å kikke og kose, så opplever det overhode ikke som noe problem å ha mer en bare en strek. Den negative holdningen til slike operasjoner er etter min oppfatning helt håpløs, sier Omtvedt til Mozon.

Jenter opererer bort: Naken jenter store indre kjønnslepper

Hei Tusen takk for at du skriver til oss, jente 16 år! Mange kvinner som får behandling hos oss er betydelig plaget og svært takknemlige etter operasjonen, sier Just Omtvedt som er spesialist i plastisk kirurgi ved Askimklinikken i Østfold. Dette gjelder både størrelse, fasong og farge. Hvis de blir infisert blir de hovne. Da det ble en trend å barbere seg, ble kvinners kjønnsorgan mer synlig, og forskjellene åpenbarte seg tydeligere. Sammen med helsesøster på Helsestasjon for Ungdom og Studenter i Bergen, Agnes Giertsen, svarer hun på vanlige spørsmål fra unge kvinner. Aftenposten, hun må fortelle unge kvinner at kjønnet ser helt vanlig. En operasjon vil neppe fikse sexlivet og kirurgi utgjør alltid en risiko selv om inngrepet er lite. Det er rett og slett omskjæring, vi har jo ikke oversikt over de skadene som jentene blir påført. Det er ingen sammenheng mellom plagene noen kvinner viser til og størrelse på kjønnsleppene, sier Lund.

Videos

Kissing hand smother brunette.

Naken jenter store indre kjønnslepper - Store kjønnslepper nakne

Men det er slett ikke alle leger som mener at det er en fornuftig holdning. Er det vanlig at det er vondt når jeg sykler eller utfører aktiviteter? Hos noen er den synlig, hos andre ikke. Agnethe Lund synes det er trist at det oppstår et skjønnhetsideal for kjønnslepper som gjør at mange ikke føler seg normale. I og med at du er under 16 år, kan det ikke foretas noen form for operasjon uten at foreldrene dine er enige om det og at de vet. Norske helsemyndigheter har tidligere forsøkt å forby slike inngrep, bortsett fra i tilfeller hvor det finnes åpenbare medisinske grunner for inngrepet. Hei jente 15 år Takk for at du skriver til oss. Hei jente. . Bergens Tidende, advarer mot intimkirurgi-press blant unge, fædrelandsvennen. Indre kjønnslepper henger veldig utenfor de ytre, ser veldig «rotete». Flere kritikere frykter at jentene opererer bort store kjønnslepper av kosmetiske grunner og advarer mot "kjønnslemlestelse". Mange av jentene som ønsker operasjon har jo et ødelagt seksualliv nettopp på grunn av skjemmende eller for store kjønnslepper. Men kirurgen ved Askimklinikken er slett ikke enig i at slike naken jenter store indre kjønnslepper operasjoner er ødeleggende for seksuallivet. Plastisk kirurgi: Utseende for enhver pris?: Utseende for enhver pris? Kjøper kirurgi for få aksept på jobb. Alle som er friske kan ha et sexliv og man kan ha god sex med mange varianter av anatomi, sier gynekologen. naken jenter store indre kjønnslepper

0 svar på “Naken jenter store indre kjønnslepper

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *